EBS

Enterprise Business Systems

Construim soluții potrivite pentru fiecare client și angajat.

Suntem echipa Enterprise Business Systems și ne propunem să construim soluții potrivite pentru fiecare client și angajat. Vă suntem alături în fiecare etapă de dezvoltare a afacerii dumneavoastră cu toată experiența noastră acumulată în peste 20 de ani.

Pe măsură ce nevoile de soluții de comunicații ale clienților noștri au evoluat, de la simple centrale telefonice în trecut la soluții complexe de Contact Center în prezent și capabilitățile noastre interne s-au dezvoltat.

Astăzi echipa noastra de profesioniști realizează implementări și integrări de aplicații în ecosisteme complicate utilizând soluții tehnologice de la vendori reputabil și combinându-le cu dezvoltări proprii. Lista noastră de referințe și perioada îndelugată de colaborare cu clienții noștrii reprezintă dovada capabilităților noastre.

Identificăm canalele de contact relevante pentru afacerea dumneavoastră.

Utilizăm tehnologie prietenoasă pentru a vă face angajații fericiți.

Conectăm canalele de comunicare împreună pentru o soluție omnichannel.

Oferim vizibilitate asupra întregii activități, pe toate canalele de comunicare.

Vă asigurăm deschiderea către tehnologiile viitoare pentru continuitate.

Cine suntem

În anul 2006, compania este fondată sub numele de Siemens Enterprise Communications, în urma unui proces de carve-out. Business-ul a funcționat, pe parcursul a patru ani, ca divizie în cadrul Siemens SRL, lider global în comunicații unificate.

Luna mai a anului 2010 a adus schimbări importante. În urma unei decizii globale a Siemens de a reorganiza afacerile, compania își schimbă acționariatul și devine Enterprise Business Systems, păstrând expertiza în proiectarea, livrarea și implementarea echipamentelor de comunicații pentru companii.

Cu o experiență de peste zece ani, Enterprise Business Systems se menține în rândul jucătorilor importanți de pe piața furnizorilor de soluții complexe de comunicații, menținându-și promisiunea de a oferi calitate, expertiză, deschidere.

Misiunea noastră

Soluțiile noastre sunt gândite atent, proiectate cu grijă și implementate cu imaginație. Serviciul către client vine instinctiv de la o echipă de profesioniști dedicați, energici, care își iubesc meseria. Reputația noastră se construiește zi de zi, cu fiecare soluție, cu fiecare client, de fiecare dată fără greșeală.
Enterprise Business Systems este un loc plin de energie, culoare și bună dispoziție.

Deținem expertiza necesară pentru a vă oferi cele mai bune soluții, adaptate la nevoi specifice, care să conducă la îmbunătățirea productivității, eficientizarea modului de lucru și optimizarea de costuri.

Solicitați consultanță gratuită.

Împreună cu echipa dumneavoastră de implementare, construim o soluție potrivită pentru clienți și angajați și vă suntem alături în fiecare etapă de dezvoltare a afacerii.