OpenScape Call Director

Self-service inteligent și simplificat cu software-ul integrat Call Director IVR.

OpenScape Call Director

Satisfacția clienților fără costuri.

Clienții doresc capacitați de alegere, rapiditate și comoditate. Cu OpenScape Contact Center Call Director creșteți satisfacția clienților și să vă reduceți costurile operaționale. 
Optimizând fluxul de apeluri din IVR puteți oferi clienților rapid rezultatele de care au nevoie, indiferent dacă aleg să utilizeze serviciile self-service sau să angajeze live un agent pentru asistență.

Este ușor de utilizat:

beneficiați de un editor grafic de tip drag and drop pentru design-ul fluxurilor de apeluri și vă puteți crea fluxuri de apel personalizate.
În plus, puteți efectua ajustări ale flow-urilor de apel instantaneu abordând nevoile în schimbare ale clienților.

Capabilități multiple de IVR

  • Auto-attendant cu meniu de navigare pe mai multe nivele.
  • Selecție meniuri prin taste sau voce (TTS / ASR).
  • Estimare timp de așteptare.
  • Info Line.
  • Autentificare și înrolare. 

 

Conectivitate directă la baze de date

Integrați datele culese din IVR în CRM sau în alte aplicații și ajutați agenții să gestioneze apelurile mai eficient. OpenScape Contact Center IVR oferă o gamă completă de opțiuni de integrare permițându-vă să interogați o gamă largă de baze de date externe și sisteme CRM. În plus, efectuați aplicații tranzacționale de bază sau de self-service și eliminați nevoia de a implementa aplicații externe scumpe.

Obțineți rezoluția la primul contact cu rutarea inteligentă omnichannel și vizualizarea istoricului comunicării cu clientul pe toate canalele media.

Îmbunătățiți eficiența agenților de gestionare a interacțiunilor cu clienții administrând unitar, într-o singură interfață: telefon, email, chat, video și social media.

Simplificați operațiunile din contact center cu instrumente puternice de gestionare a activităților utilizând OpenScape Contact Center Analytics.

Implementați cu ușurință structuri noi de interacțiune, adăugați progresiv noi canale media de comunicare și beneficiați de o dezvoltare modulară și predictivă.

Solicitați consultanță gratuită.

Împreună cu echipa dumneavoastră de implementare, construim o soluție potrivită pentru clienți și angajați și vă suntem alături în fiecare etapă de dezvoltare a afacerii.